Некви размисли

anti masturbation crossНаскоро из фейса тръгна тая “статия”– в която се разказват разни работи, колко бог мрази мастурбацията, та чак мята мълнии по практикуващите я.
(ПП. като разгледах сайта, вече ми се струва, че май е по-скоро сатиричен, в противен случай би бил прекалено безумен, което не променя останалата част от статията за отношението на религията към описаните явления. Но тази гадост на картинката май е истинска, за съжаление.)

Я да видим светото писание що реди по въпроса. Относно мастурбацията всички “антита”, поне от християнския ареал се опират на лафа за Онан, дето:

” 9. Но Онан знаеше, че потомството нямаше да бъде негово; затова, когато влизаше при братовата си жена, изливаше семето си на земята, за да не въздигне потомство на брата си.
10. А това, което правеше, бе зло пред Господа; затова и него уби.”

Ся, от тоз цитат не става ясно, кое по-точно е “зло пред Господа” – дали номера със семето на земята или дето не искал да “въздигне потомство на брата си”. Да, ама тълкувателите еднозначно заключават, че злото е първото. Що ли – щото религията трябва да контролира съзнанията непрекъснато и не позволява никакви, релаксиращи практики да ги наречем, които могат да отклонят съзнанието и да дадат на индивида почивка от идиотизмите.

Но да видим, бог мрази онанизма, защото се “излива семето на земята”, тоест се похабява, вместо да отиде за правене на потомство и нови попълнения на стадото раби божи. Обаче в същото време тестисите се оказва, създават по 10 милиона сперматозоида на ден. В такъв случай бог мрази и секса, защото тогава само един сперматозоид се употребява, всички останали стават зян. Да не говорим за секса без забременяване – там резултатът е същият, като при онанизма.
А и иначе, без секс или мастурбация всички тези 10 милиона дневно дават фира. Тоест – бог мрази мъжете.

Обаче, питам се, защо бог трябва да мрази мастурбацията при жените, щом при нея не се хаби материал. И си мисля, че вярващите са в грешка. Бог не мрази женската мастурбация. Бог мрази менструацията! Да, за целия си живот жената отделя около 400 яйцеклетки, от които я 2-3 се използват, я не. При някои народности – малко повече, но рядко над 10. От друга страна в яйчниците стандартно има около 500 000 яйцеклетки, повечето от които въобще не се използват. Баси разхищението. Тоест, бог мрази жените, щото също хабят мат’риала.

Извод – бог мрази хората.
Глобален извод – от простотията няма спасение!

One thought on “Некви размисли

  1. sahwar

    Това, което всеки прави с гениталите си, е лично негова работа и не е в „юрисдикцията“ нито на държавата, нито на църквата, нито на науката. 😉
    Мастурбирането не е престъпление или нещо унизително, поне според мен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *