Последни коментари

Нещо за четене

Ratio
Страницата на хумориста Весел Цанков

Книголандия

Книголандия

Протези

Всички се стремим към съвършенство. Към постигане на съвършено тяло. Съвършена памет. Съвършено познание, обноски, култура. Или пък към съвършено пропадане, освинване, изпростяване…

Уви светът не е съвършен. Физическите несъвършенства се виждат най-ясно. Духовните не толкова и често остават за дълго скрити. За това и хората са измислили сума средства за прикриване на физическите несъвършенства […]

Расте но …

В блога на Даниела и Михаил прочетох (поредния) вопъл срещу задръстванията и некадърното управляние, в случая на Софийска община.

“Два дни по-малко на месец, прекарвам със семейството си, заради некадърността на общинските “служители”, заради откровените им кражби, заради корупцията им…” пише Михаил.

Освен всички изредени в статията неуредици, основна причина за задръстванията е централизацията, […]

Arrowsss

На всеки му се налага да почива отвреме на време. За хора, които се занимават предимно с интелектуален труд, умните хора препоръчват да се премине към физическо натоварване. (Даже някои казват физически труд, но моето мнение е, че замяната на един труд с друг не е точно почивка 😉 )

Аз като не толкова умен […]

Само за мислещи

За всички, които обичат да използват мозъка си по предназначение – филмче: тук Има го и в арената, и в замундата Разпространява се безплатно – съвсем легален.

Останалите също могат да погледнат, но може и да ги отегчи – филмът не е игрален, няма нито екшън, нито секс.

Всъщност поне за мен и хората, с […]