За вас, идиоти!

за идиотиМного искате да бръкнете в контакта, но гадните производители ги правят така, че човек не може да бръкне вътре?

Има решение!

Вместо несигурни методи с жички, отверки и тем подобни аманет пособия – нещо професионално:

Преходник за пръсти

Те ще ви казват, къде да бъркате и къде не!

Ако се чудите, дали това изобретение Ви е необходимо – то със сигурност е за Вас!
Ако търсите метод за успешна детоксикация, за да изхвърлите отровите, поети в невръстните години с детското пюре на КК “Витамина” – имате спешна нужда от Дактилоадаптер! Ако искате да се освободите от хлора, “натрупан в тялото” от посещенията на обществени басейни – не пропускайте Дактилоадаптер! Ако се страхувате от “домати с гени” и вярвате на всякакви анти-гмо бълвочи, купете си Дактилоадаптер! Той ще реши страховете Ви. Ако заменяте рецептата от лекаря с хомеопатия и молитва – линкът по-горе ще реши проблемите Ви! Ако това тук за Вас е чистата и неподправена истина – непременно ползвайте Дактилоадаптер!Ако знаете, че американците сами са си бутнали небостъргачите на 11.11.2001 – Дактилоадаптер е вашият верен избор! Също и ако вярвате, че следите от реактивните двигатели на самолетите са коварна конспирация за унищожаване на Земята! Ваксините и те. Както и ако смятате, че Големият Адронен Колайдер ще гътне Земята.

Само малка забележка. Инструкцията за ползване е неправилна. Не бива да ползвате уреда с пръстите на една и съща ръка, защото резултатът може да бъде незадоволителен. Бръкнете с по един пръст по желание на лявата и дясната ръка!

ПП
Понеже този пост е стар, пропуснат е последният хит в “здравословните” практики – уринотерапията. Поправям пропуска. Горното изобретение заменя чаша свежа жълта течност (блякс…)
ППП
Имаме и нови кандидати в класацията топ-идиот. 5G-истериците, тия с чиповете във ваксините, конспираторите, дето смятат че пандемията от КОВИД едни лоши чичовци са я организирали, щото… аа, няма да изреждам – вариантите са безброй, един от друг по-идиотски.

17 thoughts on “За вас, идиоти!

 1. frog

  Ахахахахаха, Божо!!!! 😆 И да не забравим – непременно да се събуем боси! 🙂

 2. Ondine

  Ахахахах и аз се мъча да слагам дефектнотокови защити на хората….да се пазят:))))

 3. Иван Богословов

  Точно тъй- боси, стъпали в леген вода с разтворена морска сол!
  Замислям се за усъвършенстване- ако може вместо фаза и нула да са две фази /в краен случай- автотрансформатор за неповторими усещания/, за да може след употреба броя на идиотите да намалява.

 4. joe Post author

  Е, става и с единя пръст в преходника, а другата ръка – на радиатора 🙂

 5. Габрово

  Яко!
  Но ако бръкнем и в двете отворчета, не е необходимо изобщо да се събуваме 😉

 6. Спете

  Точно така – спете спокойно – всичко е наред!

  Пуснете си телевизора и гледайте – всичко е наред!

  Всичко е наред, казах, недейте да се будите!

 7. Заспал

  @Спете Адекватен коментар… за човек, използващ Internet Explorer.

 8. Pingback: Перфектната форма « Пещерата на неандерталеца

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *