Орден за мафията

Както чух по няколко средства за масова дезинформация, Тодор Батков е предложен за отличаване с орден “Стара планина”.

г-н Батков е известен като адвокат на доста личности със съмнителна репутация, в това число на един господин, на когото в Израел бе отнет международния паспорт за незаконна дейност и пътуваше до България със специално разрешително (пасаван). Всъщност и децата знаят, кой е Майкъл Чорни.

Орден “Стара планина” се дава за изключителни заслуги към България. Щом адвокатът на мафията получава тоя орден, залючението е едно – мафията е иззела изцяло държавните функции.

Всъщност някой да има съмнения, че е така?

След случая с президентските съветници, последния цирк с братята Галеви, току-що чувам по радиото:

“Експертът по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов е намерен обесен тази сутрин на детска катерушка в столичния квартал „Иван Вазов”, научи Дарик. Според първоначалната информация става дума за самоубийство.
….
проф. Раданов беше свидетел по много сложни дела ….”

Да бе, повярвах! 100% е самоубийство, даже 100,05%!

4 thoughts on “Орден за мафията

  1. Yon

    Sie haben vollkommen Recht! In dem Staat Bulgarien geht es manchmal , leider, um “dunkle Balkan Subjecte”

  2. batpep

    лично аз бях ..ъъ … бая заинтригуван. ако не беше толкова жестоко щях да се спукам от смех. то че червено-синьо-зелено-жълто-орнжево-пембено… червената мафия държи здраво в лапите си нашата малка и изстрадала държавица – това е ясно. просто ме стресе фактът, че пернишкио, ъъ.. патриот и неговият антураж не успяха да намерят поне един що-годе нормален българин да наградят, а избраха точно батко ди тутти батки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *