Arrowsss

На всеки му се налага да почива отвреме на време.
За хора, които се занимават предимно с интелектуален труд, умните хора препоръчват да се премине към физическо натоварване. (Даже някои казват физически труд, но моето мнение е, че замяната на един труд с друг не е точно почивка 😉 )

Аз като не толкова умен обаче вместо с физически упражнения си почивам с интелектуални. Част от тях е четенето. В това число и на блогове.

Има няколко блога, които редовно чета и някои, които периодично посещавам. Не съм писал за тях тъй като те повече или по-малко са вече популярни и имат много читатели. Кои са повечето от тях може да се види в колонката отдясно.

Днес открих един съвсем нов блог :
Блогът на Явор, който като гледам е започнал съвсем наскоро. Първият запис е от 7-и август.

Явор както пише за себе си е на 15 години и си е поставил за задача да направи сериозен блог. Първите публикации са наистина обещаващи. Засягат интересни теми, задълбочени са и могат да бъдат поле за разгорещени дискусии.

Освен всичко, написани са грамотно и интелигентно.
както вече съм писал мнението ми за съвеременното ниво на образование на тинейджърите не е особено високо, така че тоя блог ми остави още по-приятно впечатление.)

Заради всичко това искам да препоръчам тоя нов блог на моите читатели и да му пожелая успех.

5 thoughts on “Arrowsss

  1. arrowsss

    Човек, радвам се, че харесваш това, което пиша, а и съм трогнат че пускаш статия точно за блогът ми, ще се опитам да пиша на ниво, това което ми харесва, и това което искат да прочетат читателите ми, както написах в една от статиите си.

  2. ssk

    Аз още нищо не съм чел от новият му блог, за който си е поставил за цел да е по – сериозен, но пък току що ми прати линк да прочета това, и новото съдържание на блога му. Каза, че съм първият блогър, който е чел и това може да ме накара и аз да пиша в близкото бъдеще. 🙂

    Поздрави,
    Станислав Касчийски

  3. Pingback: Първите ми дни на блогър преминаха добре « Arrowsss’s Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *