Последни коментари

Книголандия
Страницата на хумориста Весел Цанков
Блог класация

Архив

Helloween&Gamma Ray – 18.11.2007

Gamma Ray не ми са много познати, май досега 2 или 3 техни песни съм слушал.

Харесаха ми. Добри са, но нещо малко не им достига (не като изпълнители, имам предвид музиката).

Helloween направиха разкошен концерт.
Жалко само, че имаха нещастието да свирят само 17 дни след Пърпъл… Така че не успяха да ме запалят така, както би било, ако ги бях слушал по друго време. Но си беше добро преживяване. За два часа успяха да изпеят доста от най-популярните си песни, къде поотделно, къде слети няколко песни в една.

Единствено ме подразниха озвучителите – вокалът се чуваше лошо.

Абе тъпаци – имате страхотен вокалист отсреща – изкарайте го напред, да ви вземат мътните. Това да не е някоя силиконена кукла или някое подскачащо келешче, дето трябва да се вдигне джангъра много, за да не се разбере, че създанието не може да пее!

За сравнение – на Manowar звукът беше много по-силен, но Гласът на Ерик Адамс ясно се чуваше и се разбираха и думите.

Възможно е вокалът да се губеше, заради лошата ми позиция – на пейките отстрани, Но като се има предвид, че всяка китара, всяко барабанче и чинелче ясно се открояваха, не ще да е било от това.

Другото беше лошата организация – от самия екип на групите. Концертът беше обявен за 20.00, започнаха да пускат чак в 19:45 и още разни маймуни се катереха по скелето и включваха кабели, а други тичаха по сцената да дооправят безпорядъка. Така че концерът успя да започне чак в 9 без 10 🙁 .

Накрая Helloween направиха доста бисове, за разлика от други групи, които изкарват само по 2 песни на бис и най-сладко беше, когато излязоха заедно с Gamma Ray. Така май Helloween беше в пълния си състав – с всички настоящи и бивши музиканти 🙂

Сподели

4 comments to Helloween&Gamma Ray – 18.11.2007

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud