“Брадвата, брадвата, брадвата пада”

Днес високоинформативният сайт брадва точка бг (не, няма да дам линк, ако някой му е зор – има гугъл!) информативно ни информира, че таз година Коледата се отменя. Поради не друга, а точно поради съществената причина, че до тогава ще сме скоропостижно измрели и няма да дочакаме светлия празник!

Този път нямало да бъде Нибуру, ами „обект с висок приоритет, наречен 2003 SD220″, както утвърждава високоуважаваната медия. И най-вече – информацията е потвърдена от НАСА!

Аз обаче знам, че не само НАСА е източникът. Контактьори, работещи на хонорар за медията са се свързали с духовете на Айнщайн, Нютон и Матей Преображенски-Миткалото и те бездвусмислено и немедлено са потвърдили диагнозата, опа, заплахата! Освен с тия духове, постоянна връзка е била поддържана и с духовете на Джак Даниелс, Джони Уокър, Джон Джеймисън, Glen Grant, William Grant и духовете на още много други високогр.. аа … духовни люде, както декларираха лица близки до медията, пожелали да останат встрани от прожектора на славата.

Все пак медията на секачите споменава с половин уста, че май небесният камък нямало да ни прасне по тиквите, ами щял аристократично да ни подмине. ОБАЧЕ! Според АЛТЕРНАТИВНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ благодушното поведение на небесното тяло нямало да ни спаси и пак ще станем зян понеже, цитирам:

“Според редица алтернативни изследователи, това би било не по-малко катастрофално от удар по една проста причина – мощното гравитационно поле на 2-километровото чудовище.”

Тъъъйй, колко мощно може да бъде гравитационното поле на двукилометров камък, минаващ на около 28 пъти разстоянието Земя-Луна от нас, според сайта на НАСА всеки би могъл да сметне, стига да порови в Нета за данни за масата на небесното тяло. Всъщност, даже и да мине през атмосферата на Земята, подобно тяло не би предизвикало проблеми, ако няма удар. Но така е според казионната физика. Виж, щом АЛТЕРНАТИВНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ са предупредили, работата става сериозна!

Ноо, няма повод за тревога! Гала и д-р Дебилова ще намерят хомеопатичен лек за проблема.

Ако не разчитате на гореспоменатите, как да се опазите от заплашителната заплаха заплашваща заплашените?

Просто е. Стойте далече от подобни източници на “информация”.
Ако ли пък за вас те са единствените меродавни медии – имам лек и за вас.
А за останалите – весели празници 🙂

2 thoughts on ““Брадвата, брадвата, брадвата пада”

  1. joe Post author

    Брадварите не ми изглеждат като пародиен сайт.
    Още повече известните такива го отбелязват, друг въпрос че повечето им “жертви” не забелязват, че пише, че “новините” не са сериозни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *