Научна нумерология

Свикнали сме да гледаме на Числата само като на инструмент за бакалски сметки и инженерни недомислици, които грозят и замърсяват околната среда. Тежки и грозни съоръжения, които ни откъсват от Майката природа. И куп лекарства, които ни тровят и пълнят джобовете на корпорациите.

Но това е само повърхността, която виждаме на пръв поглед. В числата има скрити много слоеве на познание. Къде ти, в тях има магия!

Магия, за която още древните добре са знаели и са родили чудните науки нумерология, кабала и още много.

И аз като запален последовател на древната мъдрост винаги на четна дата излизам от къщи с десния крак, а на нечетна с левия, чакам да мине кола с щастлив номер и карам само след нея. Вярно това ме вкарва в по-големи разходи за бензин, защото не винаги колата отива към офиса и се налага да изчакам няколко коли, които да ме отведат в правилната посока. Което чакане често ми докарва вълна от клаксони от възмутени шофьори, а веднъж или два пъти (айде, пет-шест пъти) и бой, а и шефът нещо говори да си опресня CV-то, защото скоро щяло да ми потрябва, но това е без значение. Щастието преди всичко!

Винаги очаквам на щастливите дати да се случи нещо добро. На 07.07.1977-а година например бях в лятна ваканция. На 9.09.1999-а обаче от остър абцес вдигнах 42 градуса и подлите лекари ме натровили с антибиотици, използвайки неадекватното ми състояние! Ако бях в съзнание никога нямаше да го позволя!

На 10.10.2010 пък се разведох а на 20.10.2010 ме арестуваха, защото бях открил табела с последователни 10-ици и 20-ици и се мъчех да я демонтирам за да си я взема, а ме обвиниха, че се опитвам да обера банкомат.

Така че това ме накара да поразмисля и да не споделям ентусиазма на тия мили хора, които са решили да сключат брак на 12.12.2012, както и на майките, решили да осигурят щастието на рожбите си, раждайки ги точно на същата дата в 12 часа и 12 минути.

На пръв поглед решения издържани строго според каноните на нумерологията!
Обаче червеят на съмнението упорито ме гризеше и гласовете, които ме напътстват ми нашепваха, че в цялата схема има лек пропуск.

И в резултат на дълги терзания и напрегнати мисловни процеси достигнах до прозрение. Древните са прави, но в днешни времена се е намесил нов фактор – науката, която също борави с числа и е внесла смущение в каноничните закони на класическата нумерология!

За това започнах да чета много наука. Прегледах логаритмичните таблици, научих тригонометричните. Прочетох учебници по квантова механика и статистическа термодинамика.

И сега съм готов с новото стъпало към абсолютното познание – квантова нумерология.

Ето драги читатели, какъв е проблемът. Датите 10.10.2010, 20.10.2010, 2.12.2012 са тривиални дати, които в друг календар и друго летоброене няма да са щастливи. По друг начин ще изглеждат тези дати в календара на маите, по съвсем друг в календара на прабългарите, който никой не е виждал, но знаем, че е най-точният, правилният и праведният от всички календари създавани някога и само юдео-масонската конспирация не позволява да го ползваме в наши дни!

Проблемът с тия дати е, че в тях не са вплетени фундаменталните константи.

А сега, след като се просветих, знам че на 29-и юли (07.29 – константа на фината структура) в 3 часа и 14 минути(числото пи) 2176-а година (маса на Планк) ще се случи най-щастливото събитие! Остава да го доживея и да натрия носовете на неверниците!

Съгласни ли сте с мен? Да? Браво! Ето подарък за вас!

10 thoughts on “Научна нумерология

 1. Nightwish El

  😀 Ще си позволя да споделя този разговор:

  Sheldon: What is the best number? By the way, there’s only one correct answer.
  Raj: 5,318,008?
  Sheldon: Wrong! The best number is 73. You’re probably wondering why.
  Leonard & Howard: No no, we’re good.
  Sheldon: 73, is the 21st prime number, its mirror 37 is the 12th and its mirror 21 is the product of multiplying, hang on to your hats, 7 and 3. Did I lie?
  Leonard: We did it! 73 is the… Chuck Norris of numbers!
  Sheldon: Chuck Norris wishes! In binary, 73 is a palindrome, 1001001, which backwards is 1001001, exactly the same. All Chuck Norris gets you backwards is Sirron Kcuhc!
  Raj: Just for the record, when you enter 5,318,008 in a calculator, upside down it spells BOOBIES!

  Днес съм замислила да сключа 12 брака с цел укрепване на династията! 😛

 2. joe Post author

  @Nightwish El – с 12 брака ще им изпадат ченетата от завист на тия, дето днес сключват само един 😀

 3. Маркуча

  Родоотстъпник! Ренегат! Рентгенолог! Най-истинският календар е прабългарският, от него са преписвали и китайци, и индийци, и македонци… Маите са пратили една експедиция до Памир, за да открадне прабългарската технология, обаче са намерили само демо версия с нефункциониращо IYI и без зарядно и затуй светът няма да свърши на 21.XII.2012 г., предсказанията им са примитивна астрология. В по-късни времена разни евреи и масони (Планк, Айнщайн, папа Грегорий) са наложили фалшивия календар, но денят на Тангра иде! А такива като тебе орендата ще ги обвие в забрава!

  @Nightwish El, в коя страна живееш, само да питам? Има ли полет от Терминал 2 натам, каква е средната годишна температура и практикуват ли канибалство? Последното леко ме стряска като практика, но тук какво ли не видях и мисля, че ще му свикна бързо.

 4. Nightwish El

  Г-н Маркуч! Аз живея в сфера или поне до тези заключения стигам при всеки опит да се измъкна от видимия свят. 🙂
  Но вие елате! Ще снема 1/12 от тегобите си…
  пп. Канибализмът е навред! Най-вече сред галактиките! 🙂

  @Joe – Цял ден събирам ченета. До настоящият момент са 7,45 и четвърт кътник! 🙂

 5. Маркуча

  Госпожице Ел, мислех, че вече сте прехвърлили тежестта от плещите си в посока дванадесетте си съпрузи. Разбира се, ако ме вземете за почетен и фатален тринадесети, за мен ще бъде удоволствие… да слеем сферите си и те да запеят с нова музика. Хо-хо бери-бери!

 6. Pingback: Перфектната форма « Пещерата на неандерталеца

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *