Дрис тиви-3

И така, нещата си идват по местата. “Любимата” ми телевизия си избра за лице на на своята PR кампания…
Дриско.

Не прекалявам ли, викате?
Ми, щом човекът е решил да се изс@.. върху феновете си (до колкото ги има) или казано по-културно, да хапе ръката, която го храни, заслужава напълно новото си прозвище (и не претендирам за авторски права върху него!).

Вярно, някой ще каже, че и антирекламата е вид реклама. Мда, до преди да се изтропа момчето, въобще не знаех, за съществуването му. Сега вече знам. И какво от това?

Съжалявам, че от пещерата ми се понесе кенефна смрад, но това е положението.
Знаем, как смърди София, когато каналите се препълнят и доста булеварди, които са на по ниско ниво ухаят неотразимо. Така и информационните канали преляха и нямаше начин да не избият и в пещерата, за съжаление.

Парите не миришат е казал оня там, Веспасиян бе. Президентчето. Тъй де, императорчето. На ромите. Ааа, на романите, ъъ, на ромеите. Абе сещате се, на ония там, с Колизеумите.

Та по негов почин и нашите каналджии са решили, че PR-ът не мирише и всякакви анални напъни са позволени, в името на голямата работа!

Нее, мирише драги ми! Смърди, та се не трае!

2 thoughts on “Дрис тиви-3

  1. Огнян

    А аз се бях притеснил, че съм единствения, който смята, че “артистичния” му псевдоним е по-добре да се произнася с “Д” отпред 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *