Перфектната форма

Замислих се, че освен с нумерологията човек трябва да хване съдбата си в ръце и по други начини, а да не разчита само на късмета. За това, добре подкован теоретично от предаванията на Гала и след задълбочени консултации във форумите на Бг мамма се свързах с видни енергийни терапевти, радиестезисти и други специалисти по трансцеденталните науки.

С тяхна помощ посредством радиестезични махала и багети сантиметър по сантиметър изчислихме местата с натрупване на лоша енергия у дома. За неутрализиране използвахме разбира се класическите пирамиди. Още древните египтяни са открили силата на пирамидите, тези акумулатори за световната енергия. Добре се знае, че изхабени бръснарски ножчета, поставени под пирамида, до сутринта се самонаточват, а който остане да спи в Хеопсовата пирамида се събужда гладко избръснат. (Хм, интересно при дамите какъв е ефектът. Литературата мълчи по въпроса…)

Така стаите ми се напълниха с пирамидални форми. Наложи се да преместя леглото от мястото му до стената, защото отдолу радиестезистът откри подземна река, която изсмуква виталните сили и предизвиква потъмняване на аурата. Понеже заради пирамидите нямаше достатъчно широко място в стаята, наложи се леглото да се покаже през вратата и краката ми да бъдат в коридора. Естествено за целта вратата остана постоянно отворена и заради течението между прозореца и входната врата получих обостряне на плексита и в резултат главата ми се фиксира в някакво положение надясно и нагоре, което ми създаваше големи затруднения при работа с компютъра, докато не се изхитрих да ползвам огледало, закачено на тавана. Остана само да се науча да чета на обратно, но какво толкова – арабите непрекъснато го правят!

Нестандартното разположение на леглото доведе и до други неудобства, като необходимостта непрекъснато да го прескачам, когато влизам или излизам от стаята, но това са бели кахъри пред опасността от отрицателните енергии!

Но въпреки всички нововъведения, нещо не останах напълно удовлетворен. Нещо все ме глождеше, че пирамидите ми не работят добре. Бях си изключил хладилника, защото знае се, че под пирамида храната се запазва, но уви, моята се скапа. А и здравето ми както казах се влоши. Явно отрицателните енергии бяха прекалено силни и пирамидите изнемогваха в борбата си с тях.

Замислих се, коя ли би била най подходящата форма, адекватна на предизвикателствата на днешните времена. Все пак пирамидата е древно изобретение и не можем да очакваме да е в състояние да се справи с изненадите на съвременния свят.

След задълбочени умствени напъни открих – ето най-подходящата форма:


кенеф

Перфектната форма – широк отвор, който да поема колкото може повече космическа енергия, плътен поток надолу към целта и механизъм, предотвратяващ загубите, в смисъл предпазващ част от поетата енергия да се върне обратно.

Пристъпих към замяна на пирамидите с новото средство, а в момента си правя шапка със съответната форма.

Така, вярвам, всички проблеми ще бъдат скоропостижно решени.

А иначе, съмишленици мои, вие си знаете .

3 thoughts on “Перфектната форма

  1. Иван Богословов

    Всъщност, пирамидите само връщат времето назад и бръсначът не се наточвам а се връща във времето, когато е бил наточен 🙂 Справка- Тери Пратчет. Това отговаря и на въпроса какво се случва с дамите- подмладяват се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *